21:46 uur 31-08-2023

Nexo introduceert Dual Mode-mogelijkheden op zijn Signature Crypto Mastercard

  • Nexo heeft een directe omschakeling tussen debet en credit – de Dual Mode – op de Nexo Card mogelijk gemaakt.
  • De unieke Dual Mode-capaciteit combineert ongeëvenaarde bruikbaarheid met de allernieuwste technologie om de manier waarop we cryptocurrency gebruiken voor dagelijkse betalingen te vergemakkelijken.
  • Een soepele, veilige, alles-in-één oplossing: de Nexo Card wordt geaccepteerd op meer dan 100 miljoen winkellocaties wereldwijd die Mastercard accepteren.

VILNIUS, Litouwen–(BUSINESS WIRE)– Nexo, de toonaangevende instelling voor digitale activa, herdefinieert dagelijkse crypto-transacties door ‘s werelds eerste Dual Mode-mogelijkheid te onthullen met zowel debet als credit. Deze strategische verbetering zal de mogelijkheden en gebruikerservaring van de baanbrekende Nexo Card, die in 2022 wordt uitgebracht in samenwerking met Mastercard en DiPocket, verder verrijken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230831806223/nl/

The Dual Mode of the Nexo Card provides a sleek, secure, all-in-one solution, accepted at over 100 million merchants worldwide. (Graphic: Business Wire)

The Dual Mode of the Nexo Card provides a sleek, secure, all-in-one solution, accepted at over 100 million merchants worldwide. (Graphic: Business Wire)

Met de geavanceerde Nexo-app kunnen klanten moeiteloos schakelen tussen de modi op de Nexo Card, waardoor ze hun uitgaven in realtime kunnen afstemmen, terwijl ze tot 9% rente op hun saldo verdienen – een toonaangevend percentage dat de kaart verandert in een krachtige tool voor het opbouwen van vermogen.

Naarmate blockchain-technologie zich verder ontwikkelt, dient het steeds meer als een praktische en transformerende brug tussen traditionele en crypto-financiering, en biedt het potentieel voor een efficiëntere en collaboratieve toekomst tussen de twee. Toch worden cryptohouders nog steeds geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals de noodzaak om digitale activa om te zetten in fiat-geld voordat ze het kunnen uitgeven, de beperkte acceptatie van crypto bij verkopers en het navigeren op meerdere complexe platforms. Tegen deze achtergrond komt Dual Mode naar voren als een visionaire oplossing om deze problemen direct aan te pakken.

De Nexo Card, die nu is geïntegreerd met de nieuwe Dual Mode-mogelijkheid, is ontworpen met de moderne crypto-liefhebber in gedachten en heeft community-feedback omgezet in een baanbrekende oplossing. Hij biedt al deze voordelen:

  • Schakel tussen credit- en debetmodus

Dagelijkse uitgaven of grotere aankopen: met de Nexo Card kunt u alles. Wijzig moeiteloos de modus binnen de Nexo-app en geef uit op basis van uw budget en behoeften.

  • Ervaar naadloze betalingen

Besteed uw beschikbare EUR-, USD- en GBP-saldo of neem elke maand tot € 10.000 contant op.

  • Betaal in uw lokale valuta

Doe aankopen bij meer dan 100 miljoen handelaren wereldwijd en bespaar op buitenlandse transactiekosten.

  • Verdien tot 9% op uw saldo

U hoeft uw vermogen niet uit te geven om er geld aan te verdienen. Uw saldo kan oplopen tot 9% rente per jaar, die dagelijks wordt uitbetaald.

  • Besteed en verdien met gemoedsrust

Het fraudedetectiesysteem en de 24/7-ondersteuning van Nexo houden uw account veilig door verdachte activiteiten te identificeren en hulp te bieden wanneer dat nodig is.

Antoni Trenchev, medeoprichter en Managing Partner bij Nexo, verklaarde:

“De Nexo Card belichaamt het toppunt van klantgerichte innovatie, gecultiveerd vanuit gebruikersgestuurde behoeften waar Nexo door de jaren heen ijverig rekening mee heeft gehouden. Door de baanbrekende Nexo Card met de Dual Mode-mogelijkheid op de markt te brengen, heeft Nexo zijn positie als toonaangevende innovator in de crypto-ruimte verder versterkt. De lancering onderstreept onze toewijding om proactief tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van ons wereldwijde klantenbestand door een vernieuwing te introduceren die de normen verlegt voor wat klanten van hun financiële dienstverleners kunnen verwachten.”

De Dual Mode-mogelijkheid op de Nexo Card bouwt voort op de geavanceerde infrastructuur die al geboden wordt door Mastercard en DiPocket, en blijft functies bieden zoals tot 2% crypto-beloningen bij elke aankoop in credit-modus, geen tarieven en naadloze toegang met Apple Pay en Google Pay.

Over Nexo

Nexo is ‘s werelds toonaangevende instelling voor digitale activa. De missie van het bedrijf is om de waarde en het nut van digitale activa te maximaliseren door een uitgebreid productenpakket aan te bieden met geavanceerde handelsoplossingen voor particuliere en institutionele klanten, aggregatie van liquiditeit van toonaangevende locaties en fiscaal efficiënte, door activa gedekte kredietlijnen. In 2022 lanceerde het bedrijf zijn investeringstak Nexo Ventures, die nu beschikt over meer dan 60 portfoliobedrijven. Nexo heeft meer dan $130 miljard verwerkt voor meer dan 6.000.000 tevreden gebruikers in meer dan 200 rechtsgebieden.

Ga voor meer informatie naar nexo.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
PR-team Nexo

pr@nexo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr