04:52 uur 29-08-2023

Tigo Energy levert geavanceerde diensten voor zonnevlootbeheer en -monitoring in Australië

De door SCE Energy geïmplementeerde vlootbeheersoftware van Tigo bewaakt meer dan 20.000 zonnepanelen vanaf één dashboard.

CONCORD, Australië–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (Nasdaq: TYGO) (“Tigo” of het “Bedrijf”), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag aangekondigd dat zijn vaste klant, SCE Energy Solutions, Tigo Fleet Manager heeft geïmplementeerd. Deze uitbreiding van het Tigo Energy Intelligence (EI) platform biedt een krachtig interactief dashboard met rijke en bruikbare systeemprestatiegegevens van de vloot tot op moduleniveau. SCE Energy Solutions (SCE) gebruikt Tigo EI Fleet Manager om geavanceerde inzichten over de groeiende vloot van zonnesystemen te ontdekken en uit te voeren, waarbij het de hoogst mogelijke normen voor prestaties, betrouwbaarheid, financiële stabiliteit en veiligheid aan zijn klanten wil leveren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230828176648/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations Contact:
Technica Communications

Cait Caviness

tigoenergy@technica.inc

Investor Relations Contact:
Gateway Group

Matt Glover of Tom Colton

(949) 574-3860

TYGO@gateway-grp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr