06:37 uur 28-08-2023

Trilliant’s inzet voor duurzaamheid bekrachtigd met certificaten en awards

Hercertificeringen van DEKRA en ECORESPONSIBLE en awards voor duurzaamheid valideren de voortdurende belofte van het bedrijf aan klanten en medewerkers

CARY, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Trilliant, een toonaangevende internationale leverancier van oplossingen voor geavanceerde meetinfrastructuur (AMI), smart grid, smart cities en IIoT, blijft streven naar duurzaamheid voor zijn klanten en het bedrijf met nieuwe hercertificeringen, awards en beoordelingen.

Trilliant kondigde eerder aan dat zijn Integrated Management System opnieuw werd gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015. Onlangs heeft DEKRA Audits Trilliant ook gehercertificeerd op de volgende gebieden, waarmee Trilliant’s inzet voor een duurzame bedrijfsvoering wordt bevestigd:

  • ISO 27001:2013 voor informatiebeveiligingssystemen (ISMS): ISO 27001 is ‘s werelds bekendste norm voor ISMS en definieert de vereisten waaraan een ISMS moet voldoen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tracey Mitchell

tracey.mitchell@trilliant.com

Cindy Watson/Anita Wong

StrategicAmpersand

TrilliantPR@stratamp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr