17:09 uur 26-02-2020

Versterking van positie in de Smart Energy Space, Trilliant verwerft Quadlogic multi-tenant panel en ANSI socket-based meetoplossingen

CONCORD, Ontario – (BUSINESS WIRE) – Trilliant Networks, een wereldwijde aanbieder van toonaangevende Smart Grid- en Smart City-oplossingen, heeft aangekondigd rechten te hebben verworven op het multi-tenant panel van Quadlogic en op ANSI gebaseerde metingen voor Canada en internationale markten. Met deze acquisitie kan Trilliant zijn leidende positie versterken door op maat gemaakte en turn-key meetservices en oplossingen te bieden aan de Canadese en internationale markt.

Multi-tenant meting meet het elektriciteitsverbruik van individuele suites in gebouwen met meerdere bewoners inclusief appartementen en vergemakkelijkt de verantwoording voor de eigen kosten van elke suite. Een voordeel van het omzetten van bulk- of mastermeterdiensten naar submeterdiensten is dat het elektriciteitsverbruik op precieze intervallen wordt gemeten met de mogelijkheid om gebruiksduurgegevens vast te leggen.

Strengthening Position in the Smart Energy Space, Trilliant Acquires Quadlogic Multi-Tenant Panel and ANSI Socket-Based Metering Solutions

CONCORD, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Trilliant Networks, a global provider of leading Smart Grid and Smart City solutions, announced that they have acquired rights to Quadlogic’s multi-tenant panel and ANSI-based metering for Canada and international markets. This acquisition enables Trilliant to augment their leadership position in providing custom-tailored and turn-key metering services and solutions to the Canadian and international marketplace.

Multi-tenant metering measures the electricity use of individual suites in multi-occupant buildings including condos and facilitates accountability for each suite’s own costs. A benefit of converting from bulk or master-metered service to submetering services is that electricity consumption is measured at precise intervals with the ability to capture time-of-use data.

“Quadlogic’s technology is the current industry standard metering platform for mixed use, commercial, and multi-residential applications, and is a perfect fit to support our growth strategy” said Steven Lupo, managing director for Trilliant, Canada. “This acquisition enhances our position in the market as the premier provider of technology and related services.”

“Quadlogic is pleased to be working even more closely with Trilliant. We have great confidence in their capabilities and ambitions both commercially and technologically,” said Marc Segan, CEO of Quadlogic.

Trilliant plans to source and manufacture the meters in Canada. Quadlogic will continue to distribute the products within the United States alongside its “Q” line of metering and building monitoring products to be sold in the US and globally.

“We are excited to couple our existing technology, digital applications, and international customer base to this technology as we look to enhance our Smart Buildings solutioning and expand on our current metering options,” said Andy White, chairman and CEO for Trilliant.

About Trilliant

Trilliant® empowers the energy industry with the only purpose-built communications platform that enables utilities and cities to securely and reliably deploy any application on one powerful network. With the most field-proven, globally compliant solution in the market, Trilliant empowers you by connecting the world of things®. www.trilliant.com

About Quadlogic

Founded in 1982, Quadlogic is the most widely specified electric submetering system company in New York and Ontario, CA. In New York, Quadlogic is vertically integrated, offering complete submetering solutions including equipment, field service, and billing services. Quadlogic holds numerous patents related to electric metering and remote measurement and control of power consumption.

Contacts

Brian Lassiter

brian.lassiter@trilliant.com
+1.984.201.2676

Check out our twitter: @NewsNovumpr