09:42 uur 28-08-2023

Ook dit jaar staat Gourmet Selection opnieuw in het teken van innovatie

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Gourmet Selection, de vakbeurs voor gastronomie, zal bij de opening van het seizoen 2023 opnieuw dé plek zijn voor producenten en distributeurs van lekker eten, met 350 bedrijven en merken die exposeren.

Gourmet Selection onthult een sneak preview van een selectie gastronomische producten, te zien op 10 en 11 september in Parijs, in Porte de Versailles:

Les Plantations d’Acapella met hun Franse theeoogst – Stand C109

Deze oogst is een primeur voor de thee-industrie in Frankrijk. Er worden verschillende theesoorten tentoongesteld: twee groene voorjaarstheeën (La Tramontane en Le Marin), een zwarte voorjaarsthee, een witte voorjaarsthee, een witte najaarsthee en een groene najaarsthee.

Savour & Sens en zijn mosterd – Stand F017

Savour & Sens wil innoveren in de mosterdsector en richt zich op het creëren van mosterd om een zekere zachtheid en elegantie aan gerechten toe te voegen. Er worden vijf originele smaken aangeboden: natuurlijke smaak, Baskische chilipepers, truffel, gedroogde tomaten en gerookte kruiden, en gemengde kruiden.

L’Atelier Contal, boekweitkauwlepels voor hapjes – Stand A056

L’Atelier Contal heeft kauwlepels ontwikkeld, ideaal voor buffetmaaltijden en voor koffie met minidesserts. Na het succes van de lepels van groene linzenmeel heeft het bedrijf een tweede versie gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van boekweit. De minder zoete kauwlepel van boekweit voor hapjes is multifunctioneel inzetbaar en kan worden gevuld met zoete of hartige lekkernijen.

Khla, het Mekong-kruideniersbedrijf en zijn rode Kampot-peper (beschermde geografische aanduiding) – Stand F091

De rode Kampot-peper van Khla wordt geoogst als hij volwassen is en wordt verpakt in de vorm van peperkorrels, die vervolgens vers kunnen worden gemalen in een pepermolen of met een stamper en vijzel. Khla heeft zijn exclusieve peperproducent zorgvuldig geselecteerd vanwege de strengheid van zijn specificaties. Het teeltgebied en de droog- en sorteerwerkplaats bevinden zich in Kampot zelf, de bakermat van de Kampot-peper, in het zuiden van Cambodja.

Elixia met zijn biologische lavendellimonade – Stand D066

Met water uit het Juragebergte, agavesiroop, bloemenwater en biologische plantenextracten: sinds 1856 heeft Elixia dit recept onveranderd gehouden en produceert het bedrijf het in veel verschillende smaken, allemaal verbazingwekkend en authentiek in gelijke mate. De lavendelsmaak is nu toegevoegd aan het biologische assortiment.

Bestel nu uw badge bij Gourmet Selection

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Internationaal mediacontact: pamela.themonis@comexposium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr