14:53 uur 04-05-2023

Gourmet Selection, het belangrijkste evenement voor levensmiddelenwinkels en professionals met goede smaak, keert terug op 10 en 11 september 2023

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Nieuwe producten, wedstrijden, culinaire evenementen en conferenties staan allemaal op het menu voor deze 10e editie, die in het teken staat van gastronomie en expertise!

EEN MUST VOOR PRODUCENTEN EN VERKOPERS VAN FIJNE LEVENSMIDDELEN

Gourmet Selection zal meer dan 300 exposanten en 4.300 professionele bezoekers en merken samenbrengen, zowel Franse als internationale, die op zoek zijn naar nieuwe en gastronomische producten. Onder de reeds ingeschreven exposanten: Anis de Flavigny, Conserverie La Perle des Dieux, La Sablésienne, Distillerie Paul Devoille, Les Truffes Plantin, Maison Edouard Artzner, Maxim’s de Paris en SDP Rungis.

Sinds de eerste editie in 2009 heeft Gourmet Selection de ambitie om de essentiële ontmoetingsplaats voor detailhandelaars te worden (levensmiddelenwinkels, hotels, restaurants, cafés of cateringbedrijven) en producenten van fijne producten.

Zoals elk jaar zullen de producenten het beste op het gebied van gastronomische levensmiddelen naar de salon brengen, zowel lokale producten als producten van verder weg: specerijen en sauzen, hartige producten, zeevruchten en aquacultuurproducten, vleeswaren en gezouten vlees, delicatessen en snacks, chocolade, snoepgoed, koekjes en gebak, jam en honing, thee en kruidenthee, koffie, niet-alcoholische dranken, wijnen en gedistilleerde dranken, enz.

Gedurende de twee dagen wordt l’Agora des Experts de locatie voor conferenties, ronde tafels en bijdragen, waar u kennis kunt nemen van de trends en uitdagingen van de markt voor fijne levensmiddelen. Een echte bron van inspiratie, de ruimte L’Épicerie de Gourmet is een nieuwe toevoeging aan wat de show te bieden heeft en toont producten die binnen de tentoonstelling te vinden zijn.

WEDSTRIJDEN DIE INNOVATIE EN CREATIVITEIT BELONEN

De wedstrijd ‘Beste van’ zal de beste op de show tentoongestelde artikelen belonen en nieuwe producten onthullen die de trends van morgen zullen zijn, op basis van criteria van kwaliteit, innovatie, originaliteit en natuurlijkheid.

Les Quintessences, de wedstrijd om de beste gastronomische levensmiddelenwinkel van Frankrijk te benoemen, laat winkeliers zien die zich dagelijks opstellen als ambassadeurs van ‘lekker eten’ en beloont de beste winkelconcepten voor fijne en gastronomische producten, of het nu gaat om een delicatessenzaak, een hotel, een proeflokaal, een café of een restaurant.

Pak vanaf nu uw badge op de website Gourmet Selection

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Internationaal mediacontactpersoon: pamela.themonis@comexposium.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr