18:09 uur 28-08-2023

Canva viert 10 jaar versterking van de designwereld

SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– Canva, ’s werelds enige visuele communicatieplatform all-in-one, viert vandaag de 10e verjaardag van de lancering van Canva door medeoprichters Melanie Perkins, Cliff Obrecht en Cameron Adams met als ambitieuze missie om de designwereld te versterken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230828571142/nl/

Canva opened its new London office in May 2023. (Photo: Business Wire)

Canva opened its new London office in May 2023. (Photo: Business Wire)

Terwijl alles bescheiden van start ging rond een tafel in Perth, in Australië, is Canva uitgegroeid tot een team van meer dan 4.000 werknemers verspreid over acht campussen. Een decennium na haar oprichting bleek Canva overal op te duiken als pionier van de visuele communicatiecategorie voor de massamarkt, en staat nu synoniem voor snel en eenvoudig design. Elke maand maken meer dan 135 miljoen mensen gebruik van Canva’s platform, en samen hebben ze meer dan 17 miljard ontwerpen tot stand gebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact
Maddison Colgate (AU)

maddison@canva.com

Olivia Johnson (VS)

oliviajohnson@canva.com

Persassets
Canva Press Kit

Check out our twitter: @NewsNovumpr