18:32 uur 24-08-2023

Bloomreach onthult Clarity™: de eerste AI-gestuurde e-commerce die elke klant verbindt met gepersonaliseerde, menselijke productexpertise – altijd en overal

MOUNTAIN VIEW, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Bloomreach, het platform dat grenzeloze e-commerce ervaringen mogelijk maakt, kondigt vandaag een revolutionair conversational winkelproduct aan, gebouwd voor een nieuwe wereld van e-commerce. Aangedreven door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van generatieve AI en grote taalmodellen (LLM’s), gaat Bloomreach Clarity™ de dialoog aan met shoppers om hen gepersonaliseerde, op mensen lijkende productexpertise te bieden, rechtstreeks van hun favoriete merken. Bedrijven verbinden deze uitwisselingen rechtstreeks met hun productcatalogi en kunnen individuele conversaties naadloos integreren in elk kanaal, inclusief website, chat, sms en meer. Een voorproefje van Bloomreach Clarity is te zien tijdens de Edge Summit, een live uitzending van het bedrijf vandaag om 9:00 AM PT.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle DeMaio

Bloomreach

Corporate Communications

michelle.demaio@bloomreach.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr