22:57 uur 20-06-2023

Bloomreach en Shopware sluiten een partnerschap om bedrijven te helpen sterk gepersonaliseerde end-to-end shoppingervaringen te creëren

MOUNTAIN VIEW, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Bloomreach, ’s werelds #1 Commerce Experience Cloud, en Shopware, een holistisch digitaal omnichannel handelsplatform voor e-commerce bedrijven, kondigde vandaag aan dat zij een partnerschap hebben gesloten om bedrijven beter in staat te stellen nieuwe groei tot stand te brengen via hun e-commerce ervaring. Het partnerschap zal handelsactiviteiten gestoeld op het Shopware-commerceplatform in staat stellen om hun digitale ervaring te verbeteren via elk raakpunt met de op gegevens gebaseerde en via AI aangestuurde oplossingen van Bloomreach. Dankzij deze verbeterde functionaliteit zullen bedrijven wereldwijd beter voorbereid zijn om verdere personalisering voor elke klant tot stand te brengen, wat leidt tot sterkere klantengebondenheid en uiteindelijke groter inkomen zal genereren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:
Michelle DeMaio

Bloomreach

Bedrijfscommunicatie

michelle.demaio@bloomreach.com

Wiljo Krechting

Shopware

Manager Public Relations

public.relations@shopware.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr