19:43 uur 17-08-2023

O-RAN ALLIANCE verwelkomt vier nieuwe OTIC’s in Noord-Amerika

BONN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De O-RAN ALLIANCE, die haar missie vervult om radiotoegangsnetwerken open, intelligent, gevirtualiseerd en volledig interoperabel te maken, heeft vandaag aangekondigd dat het vier nieuwe Open Testing and Integration Centres (OTIC) in Noord-Amerika heeft goedgekeurd. OTIC’s zijn leveranciersonafhankelijke, open en gekwalificeerde laboratoria die zijn goedgekeurd door de O-RAN ALLIANCE en die onderscheidingen uitreiken in het O-RAN-certificerings- en badgeprogramma, zodat exploitanten hun producten op schaal en met vertrouwen kunnen inzetten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230817852720/nl/

Noord-Amerikaanse OTIC in de omgeving van Boston (Northeastern University)

De OTIC van het Institute for the Wireless Internet of Things (WIoT) aan de Northeastern University bevordert onderzoek, ontwikkeling en testen van intelligente Open Radio Access Networks (Open RAN) van de volgende generatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

O-RAN ALLIANCE PR

Zbynek Dalecky

pr@o-ran.org
O-RAN ALLIANCE e.V.

Buschkauler Weg 27

53347 Alfter/Duitsland

Check out our twitter: @NewsNovumpr