21:34 uur 21-08-2023

O-RAN ALLIANCE verwelkomt Salam Mobile uit Saudi-Arabië als nieuwste operatorlid

BONN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De O-RAN ALLIANCE, die haar missie vervult om radiotoegangsnetwerken open, intelligent, gevirtualiseerd en volledig interoperabel te maken, heeft vandaag aangekondigd dat Salam Mobile is toegetreden als haar 33e operatorlid, wat de wereldwijde gemeenschap van mobiele netwerkoperators die zich inzetten voor de inzet van O-RAN verder uitbreidt.

Salam Mobile heeft onlangs plannen aangekondigd om samen te werken met het Open RAN-ecosysteem binnen de Open RAN-netwerkimplementatie en -activiteiten. Zo wordt de ambitie van Salam verstrekt om zijn bestaande mobiele aanbod te transformeren door een rijkere klantervaring te bieden en nieuwe mogelijkheden te ontsluiten voor de digitaal gedreven generatie van Saoedi-Arabië ter ondersteuning van het digitale transformatietraject van het Koninkrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon bij O-RAN ALLIANCE

Zbynek Dalecky

pr@o-ran.org
O-RAN ALLIANCE e.V.

Buschkauler Weg 27

53347 Alfter/Duitsland

Check out our twitter: @NewsNovumpr