15:37 uur 16-08-2023

Toshiba lanceert krachtig en compact TCx® 900 Point-of-Sale Systeem

Speciaal ontworpen voor de Retail, beschikt de TCx 900 over 13e generatie Intel Core-processors en is het de meest robuuste oplossing met de kleinste voetafdruk die ooit door Toshiba is aangeboden.

Research Triangle Park, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De TCx® 900 is het nieuwste point-of-sale (POS) systeem van wereldleider in Retailtechnologie, Toshiba Global Commerce Solutions. Het biedt geavanceerde technologische mogelijkheden via een krachtig modulair systeem in een compact ontwerp dat is gebouwd om lang mee te gaan en mee te evolueren met retailers op de lange termijn. Het systeem verhoogt de productiviteit in de winkel, waardoor retailers de operationele kosten in de winkel kunnen minimaliseren en zich meer kunnen richten op de kern van hun bedrijf om boeiende winkelervaringen te bieden. De TCx® 900 voldoet aan de unieke eisen van elke retailer door de krachtige technologische toepassingen, waaronder POS, winkelbeheercontroller en multi-winkel beheersystemen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230809642333/nl/

Het TCx® 900 point-of-sale systeem floreert met een robuust en compact ontwerp dat speciaal voor de Retail is ontwikkeld en gebouwd is om lang mee te gaan en op de lange termijn mee te evolueren met retailers. (Photo: Business Wire)

Het TCx® 900 point-of-sale systeem floreert met een robuust en compact ontwerp dat speciaal voor de Retail is ontwikkeld en gebouwd is om lang mee te gaan en op de lange termijn mee te evolueren met retailers. (Photo: Business Wire)

“De compacte TCx® 900 voldoet aan de robuuste standaarden van betrouwbaarheid, servicebaarheid en flexibiliteit van Toshiba, zonder concessies te doen aan de prestaties”, aldus Robert Parsons, Vice President Product Portfolio bij Toshiba Global Commerce Solutions. “De nieuwste hardware-oplossing stelt retailers in staat om vol vertrouwen te investeren in een platform van de volgende generatie dat hun meest veeleisende werkbelastingen van vandaag en wat er ook maar komt, betrouwbaar kan ondersteunen.”

De TCx® 900 stelt retailers in staat om hun winkelactiviteiten te transformeren en tegelijkertijd unieke voordelen te realiseren, waaronder:

  • Kracht en prestaties met de nieuwste 13e generatie Intel Core-processors.
  • Productiviteit over meerdere kanalen wordt aangewakkerd door de next-generation DDR5 Memory Module-technologie die betere bandbreedte en transactieprestaties ondersteunt.
  • Aanpasbaarheid en beveiliging via ondersteuning voor Windows en Linux OS en verbeterde digitale beveiliging aangedreven door Toshiba’s TCx® Sky-besturingssysteem.
  • Flexibele innovatie met een uitgebreide reeks aanpasbare poorten die verschillende in- en uitvoersystemen ondersteunen voor tal van configuraties, zodat retailers hun front-end kunnen moderniseren.
  • Duurzaamheid en efficiëntie door een nieuw ontwerp dat 40% energiezuiniger is dan de normen in de branche en is gemaakt van recyclebare PC+ABS-kunststoffen.
  • Op afstand bewaken en beheren om maximale uptime te garanderen, ondersteund door Toshiba’s Proactive Availability Services.

“De Retailindustrie ondergaat een enorme technologische transformatie, gedreven door verschuivingen in consumentengedrag en een nieuwe norm van verwachtingen voor naadloze, gepersonaliseerde en hyper-efficiënte winkelervaringen”, aldus Stacey Shulman, Vice President of Network and Edge Group bij Intel. “Ontworpen met 13e generatie Intel Core-processor next-generation computerprestaties, WiFi6-connectiviteit en AI-gereedheid, is Toshiba’s TCx® 900 een ander voorbeeld van de lange geschiedenis van samenwerking met Intel om te voldoen aan de flexibele, schaalbare, hoog presterende en veilige eisen die retailers nodig hebben om de moderne consumenten van vandaag te bedienen.”

De TCx® 900 is een van de nieuwste innovaties in de rijke geschiedenis van Toshiba en groeiende portfolio van end-to-end hardware-, software- en service-oplossingen. Als vertrouwde wereldleider in Retailtechnologie streeft Toshiba ernaar retailers in staat te stellen hun gemeenschappen beter te bedienen door hen in staat te stellen mee te evolueren met generaties consumenten en medewerkers, terwijl ze zich snel kunnen aanpassen aan wat de toekomst brengt.

Over Toshiba Global Commerce Solutions

Toshiba Global Commerce Solutions stelt de Retail in staat om te gedijen en te floreren via een dynamisch ecosysteem van slimmere, meer flexibele oplossingen en services die retailers in staat stellen veerkrachtig mee te evolueren met generaties consumenten en zich aan te passen aan marktomstandigheden. Ondersteund door een wereldwijde organisatie van toegewijde medewerkers en partners, krijgen retailers meer zichtbaarheid en controle over hun activiteiten, terwijl ze de flexibiliteit hebben om Retailervaringen te bouwen, schalen en transformeren die de steeds veranderende behoeften van consumenten voorzien en vervullen. Bezoek commerce.toshiba.com en ga met ons in gesprek via Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube om meer te weten te komen.

© Intel Corporation. Intel, het Intel-logo en andere Intel-merken zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen eigendom zijn van anderen.

Contacts

Toshiba Global Commerce Solutions

Elizabeth Romero

Directeur, Corporate Communicatie

elizabeth.romero@toshibagcs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr