20:19 uur 22-09-2023

Toshiba lanceert nieuwe ELERA™ Security Suite om de uitdagingen van verliespreventie in de Retail aan te pakken

Toshiba’s A.I.-aangedreven oplossing stelt retailers wereldwijd in staat om verliespreventie en winstbescherming effectiever te beheren.

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C.–(BUSINESS WIRE)– De nieuwe ELERA Security Suite van Toshiba Global Commerce Solutions stelt retailers in staat om verlies te minimaliseren en tegelijkertijd consumenten verbeterde betaalervaring te bieden met minder wrijving. Volgens de laatste gegevens van de National Retail Federation was het verlies van de retail goed voor $94,5 miljard aan verliezen in 2021 in de VS en blijft het een kritieke uitdaging voor retailers. De ELERA™ Security Suite, die later dit jaar beschikbaar is, biedt retailers een uitgebreide oplossing om hun bedrijfsresultaten te beschermen en meerdere vormen van verlies te bestrijden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912255097/nl/

De door A.I. aangedreven ELERA™ Security Suite biedt retailers een allesomvattende oplossing om verliespreventie te minimaliseren en tegelijkertijd consumenten een verbeterde afrekenervaring te bieden. (Photo: Business Wire)

De door A.I. aangedreven ELERA™ Security Suite biedt retailers een allesomvattende oplossing om verliespreventie te minimaliseren en tegelijkertijd consumenten een verbeterde afrekenervaring te bieden. (Photo: Business Wire)

“In een wereld waar elke seconde en elke cent telt, is ELERA™ Security Suite niet alleen een tool, maar ook een strategie die data omzet in beslissingen en verliezen in winst”, aldus Yevgeni Tsirulnik, SVP van Innovation and Incubation bij Toshiba Global Commerce Solutions. “Als wereldleiders in retailoplossingen heeft ons Toshiba-team met partners de door AI-aangedreven ELERA™ Security Suite bedacht en ontwikkeld om hun verliespreventiemaatregelen te verbeteren, die een direct positief effect hebben op de winst van retailers en tegelijkertijd de winkelervaring verbeteren.”

De end-to-end oplossing van ELERA™ Security Suite die as-a-service wordt geïmplementeerd via het IoT-platform van Toshiba, regisseert volledig computer vision-camera’s met geavanceerde edge A.I., om winstbescherming te verbeteren en winkelervaringen te optimaliseren door middel van:

  • Monitoring van consumentengedrag in real-time – zonder servers of verwerkingsvertraging – via TCx® EDGEcam + en meerdere sensoren, wat leidt tot verbeterde beveiliging in het hele kassagebied.
  • Reageren op incidenten wanneer ze zich voordoen voor meer impactvolle en tijdige oplossingen met toonaangevende AI-aangedreven computervisie
  • Klanten op de hoogte stellen van mogelijke fouten door middel van proactieve waarschuwingen en hen in staat stellen het probleem zelf op te lossen – waardoor de tussenkomst van werknemers wordt geminimaliseerd en de betaalervaring wordt verbeterd
  • Onderscheid maken tussen artikelen van klanten en winkelartikelen die ze kopen, de nauwkeurigheid van herkenning verbeteren en onjuiste waarschuwingen verminderen.

Het modulaire ELERA™ Security Suite-systeem biedt retailers veelzijdigheid en mogelijkheden om de nieuwste technologie te gebruiken om aan hun zakelijke behoeften te voldoen. De ELERA Security Suite kan deel uitmaken van de algehele ELERA™ oplossing of kan worden aangesloten op andere kassasystemen van Toshiba of derden.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Toshiba Global Commerce Solutions uit te breiden door de Qualcomm QRB5165 System-on-Chip (SoC) voor IoT te integreren in Toshiba’s TCx EDGEcam+ om een van de beste A.I. edge processing platforms op de markt te bieden”, aldus Art Miller, Vice President, Business Development en Head of Retail and Payments, Qualcomm Technologies, Inc. “Qualcomm® QRB5165 SoC brengt gedistribueerde A.I. en rekenmogelijkheden naar de edge het elimineren van de noodzaak van dure en energie-intensieve servers aan de achterkant van de winkel.”

Deze A.I.-gestuurde oplossing biedt voordelen voor zowel retailers als consumenten op meerdere touchpoints. ELERA Security Suite is een uitbreiding op de eerder beschikbare ELERA™ Produce Recognition die gebruikmaakt van AI en computervisie om producten nauwkeurig en efficiënt te identificeren en de noodzaak om productiecodes handmatig in te voeren bij het afrekenen te elimineren. Retailers profiteren al van de innovatie op het gebied van productherkenning door verbeterde voorraadnauwkeurigheid en doorvoer in de selfservice-ervaring, waardoor een meer naadloze kassa en een positieve consumentenervaring mogelijk worden. Op basis van recente gegevens van retailers heeft Toshiba ontdekt dat shoppers maar liefst vijf seconden besparen per productartikel opzoeken tijdens het afrekenen.

Retailers die investeren in de ELERA™ Security Suite hebben een sterk rendement op hun investering in deze nieuwe technologiesuite gezien door een grotere voorraadnauwkeurigheid, minder tussenkomst van winkelpersoneel en een grotere acceptatie van hun zelfscankassa’s. Gezien de focus van Toshiba op retailers en consumentenprivacy, bieden we ook gemoedsrust door te voldoen aan de vereisten van de toepasselijke wetgeving inzake privacywetten, waaronder alle federale, staats-, regionale, territoriale, nationale en lokale wetten, voorschriften en regels van een overheidsinstantie of autoriteit die betrekking hebben op de verwerking of de beveiliging van persoonsgegevens.

Toshiba-experts zullen van 19 tot 21 september aanwezig zijn op GroceryShop 2023 in Las Vegas om de ELERA™ Security Suite en een portfolio van andere retailoplossingen te presenteren waarmee retailers hun winkelervaringen opnieuw kunnen bedenken, versnellen en differentiëren (stand # 1050).

Over Toshiba Global Commerce Solutions

Toshiba Global Commerce Solutions stelt de Retailers in staat om te floreren door middel van een dynamisch ecosysteem van slimmere, flexibelere oplossingen en diensten die Retailers in staat stellen veerkrachtig te evolueren met generaties consumenten en zich aan te passen aan marktomstandigheden. Ondersteund door een wereldwijde organisatie van toegewijde medewerkers en partners, krijgen retailers meer zichtbaarheid en controle over hun activiteiten, terwijl ze genieten van de flexibiliteit om Retailervaringen te creëren, op te schalen en te transformeren die anticiperen op en voldoen aan de steeds veranderende behoeften van consumenten. Bezoek commerce.toshiba.com en neem deel aan ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube om meer te weten te komen.

Toshiba Global Commerce Solutions is een volledige dochteronderneming van Toshiba Tec Corporation, die wordt verhandeld op de Tokyo Stock Exchange.

Qualcomm

Qualcomm is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Qualcomm incorporated. Qualcomm-merkproducten zijn producten van Qualcomm Technologies, Inc. en/of haar dochterondernemingen. Gepatenteerde Qualcomm-technologieën worden in licentie gegeven door Qualcomm Incorporated.

Contacts

Toshiba Global Commerce Solutions

Elizabeth Romero

Directeur, Corporate Communications

elizabeth.romero@toshibagcs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr