17:04 uur 15-08-2023

Eaton verandert de naam van de Vehicle Group en eMobility Businesses in de Mobility Group

  • De financiële gegevens van de Vehicle Group en eMobility zullen apart gerapporteerd blijven worden
  • Eaton zal klanten met verbrandingsmotoren blijven bedienen en tegelijkertijd innovaties op het gebied van geëlektrificeerde voertuigen stimuleren

SOUTHFIELD, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Het intelligente energiemanagementbedrijf Eaton kondigde vandaag een nieuwe naam aan voor zijn Vehicle Group en eMobility activiteiten. De Mobility Group van Eaton vertegenwoordigt de focus van het bedrijf op het leveren van oplossingen over het gehele aandrijvingsspectrum en het voldoen aan de veranderende behoeften van klanten van interne verbranding tot elektrische aandrijving of een combinatie van beide.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230815667266/nl/

Peter Denk, President, Eaton’s Mobility Group. (Photo: Business Wire)

Peter Denk, President, Eaton’s Mobility Group. (Photo: Business Wire)

“Onze nieuwe naam, Mobility Group, maakt gebruik van onze meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van voertuigen en de uitgebreide elektrische achtergrond van Eaton in een tijd waarin de industrie snel verandert in een gemengde markt van voertuigen met interne verbranding en elektrische voertuigen”, aldus Pete Denk, president van de de Mobility Group van Eaton.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Check out our twitter: @NewsNovumpr