23:16 uur 10-08-2023

Tampere – de meest gewilde stad van Finland om in te wonen – trekt technisch talent uit Europa aan

TAMPERE, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tampere, een vooruitstrevende stad dat ligt in het gelukkigste land ter wereld, kijkt naar Europa op zoek naar bekwame technische professionals en startende ondernemers. Tampere’s International House organiseert op 14 en 15 september een online wervingsevenement in hackathon-stijl, getiteld Game On!. Als onderdeel van de hackathon nodigt Tampere 12 kandidaten uit om de echte levensstijl van Tampere te ervaren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230810838254/nl/

Tampere has a strong tech community and active ecosystems for example in machine learning, imaging, mobile and manufacturing technologies. (Photo: Business Wire)

Tampere has a strong tech community and active ecosystems for example in machine learning, imaging, mobile and manufacturing technologies. (Photo: Business Wire)

Tampere is een stad die bekend staat om zijn moed om te groeien en vooruitstrevend te zijn. Tampere, gelegen in het hart van Finland, is de thuisbasis van bloeiende technologiebedrijven zoals Valmet, Treon en Colossal Order. In tegenstelling tot de technologie-industrie in veel drukke steden, kunnen deze technologiebedrijven hun werknemers een ontsnapping aan de chaos en een levensstijl bieden met betaalbare, gemakkelijk toegankelijke huisvesting en een hoge levensstandaard.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marketing Specialist

Tiia Heikkilä
tiia.heikkila@tampere.fi
+358 41 730 2921

Check out our twitter: @NewsNovumpr