22:55 uur 10-08-2023

Brigade-M3 European Acquisition Corp. heeft oprichtingsakte en statuten gewijzigd en geherformuleerd

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Brigade-M3 European Acquisition Corp. (het ‘Bedrijf‘), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden opgericht naar het recht van de Kaaimaneilanden als een vrijgestelde onderneming met beperkte aansprakelijkheid en genoteerd aan Euronext Amsterdam, de gereglementeerde markt beheerd door Euronext Amsterdam N.V., kondigt aan dat, na de terugkoop van alle beursgenoteerde deelbewijzen en gewone aandelen in het aandelenkapitaal van het Bedrijf (respectievelijk de ‘Deelbewijzen‘ en ‘Gewone aandelen‘) en krachtens unanieme schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van het Bedrijf genomen op 9 augustus 2023 , zijn de volgende wijzigingen van kracht:

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VRAGEN
BM3EAC Corp.

c/o Brigade Capital Management, LP

399 Park Avenue, 16th Floor

New York, NY 10022

E-mail: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr