16:40 uur 09-08-2023

ExaGrid opgenomen in Prestigieuze MES Midmarket 100

The Channel Company noemt ExaGrid als belangrijke leverancier met vooruitstrevende technologie

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige oplossing voor gelaagde back-upopslag in de branche, heeft vandaag aangekondigd dat Midsize Enterprise Services (MES), een merk van The Channel Company, ExaGrid heeft opgenomen in zijn 2023 MES Midmarket 100 lijst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230809370327/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

De MES Midmarket 100 bekroont leveranciers die hebben bewezen vooruitstrevende technologieleveranciers te zijn die oplossingen bieden die de groei en innovatie van middenmarkt-organisaties ondersteunen.

MES definieert de middenmarkt als een organisatie met een jaarlijkse omzet van $50M-$2B en/of 100-2500 totaal ondersteunde gebruikers/zitplaatsen. Bedrijven werden geselecteerd op basis van hun go-to-market strategie, de manier waarop ze de middenmarkt bedienen en de kracht van hun productportfolio’s voor het middensegment.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ExaGrid:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

The Channel Company:
Adam Dennison

The Channel Company

adennison@thechannelcompany.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr