21:15 uur 04-04-2023

ExaGrid uitgelicht in de CRN® Partner Program Guide 2023

ExaGrid Reseller Partner Program toegevoegd aan essentiële gids voor leden van het IT-kanaalecosysteem

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing in de branche, heeft vandaag aangekondigd dat het ExaGrid Reseller Partner Program is erkend door CRN®, een merk van The Channel Company, in de Partner Program Guide 2023. Deze jaarlijkse gids biedt essentiële informatie aan leden van het IT-kanaalecosysteem terwijl ze de partnerprogramma’s van technologiefabrikanten bekijken om de leveranciers te vinden die het beste aan hun zakelijke behoeften voldoen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230404005270/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Voor leveranciers van oplossingen, zoals Managed Service Providers (MSP’s), Value Added Resellers (VAR’s), systeemintegrators en strategische dienstverleners, is een kritieke factor bij het beoordelen met welke IT-fabrikanten, -dienstverleners en -distributeurs ze moeten samenwerken voor het bouwen van technologische oplossingen van wereldklasse, de breedte en diepte van de partnerprogramma’s die deze bedrijven aanbieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ExaGrid Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

The Channel Company:
Natalie Lewis

The Channel Company

nlewis@thechannelcompany.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr