16:45 uur 02-08-2023

Toshiba Global Commerce Solutions opent nieuw Retail Operations Center in Europa

Almere, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Toshiba Global Commerce Solutions heeft een nieuw modern Retail Operations Center geopend in Almere, Nederland. Deze strategische stap zal de operationele efficiëntie verbeteren en excellente service bieden aan klanten en partners van Toshiba in heel Europa.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230731683688/nl/

Het nieuwe Retail Operations Center van Toshiba beschikt over geavanceerde technologieën om excellente op maat gemaakte oplossingen te leveren voor Retailers en partners in heel Europa. (Photo: Business Wire)

Het nieuwe Retail Operations Center van Toshiba beschikt over geavanceerde technologieën om excellente op maat gemaakte oplossingen te leveren voor Retailers en partners in heel Europa. (Photo: Business Wire)

De faciliteit beschikt over geavanceerde technologie en een robuust voorraadbeheersysteem, waardoor Toshiba de opslag kan optimaliseren, de voorraad in realtime kan volgen en op maat gemaakte oplossingen kan configureren die voldoen aan de specificaties van de Retailklanten en partners.

“De opening van het nieuwe Retail Operations Center is een belangrijke mijlpaal in ons streven om uitzonderlijke service te bieden aan onze gewaardeerde klanten in heel Europa,” zei Linda Scott, Executive Director of European Operations bij Toshiba Global Commerce Solutions in Europa. “De strategische ligging van het Operation Center nabij Amsterdam biedt toegang tot de uitstekende infrastructuur en logistieke voordelen van Nederland, waardoor het in de buurt van belangrijke transportroutes ligt en gemakkelijke toegang heeft tot internationale verzenddiensten. Dit maakt het de perfecte locatie om de Europese Retailactiviteiten te centraliseren, onze operationele efficiëntie te verbeteren en meer en kwalitatief hoogwaardige diensten aan onze klanten en partners te leveren.”

Toshiba Global Commerce Solutions begrijpt dat elke klant uniek is en specifieke aanpassingsbehoeften heeft bij het implementeren van Retailoplossingen. Op de nieuwe locatie kunnen klanten samenwerken met het zeer ervaren team van Toshiba om op maat gemaakte implementatieoplossingen te creëren die perfect aansluiten op hun specifieke behoeften en uitrolplannen voor winkels.

“Het Retail Operations Center speelt een cruciale rol in de groeistrategie van ons bedrijf, waardoor Toshiba onze gespecialiseerde Retaildiensten kan uitbreiden en nieuwe markten kan bereiken,” aldus Andrew Mc Daniel, Senior Vice President en Managing Director in Europa. “We ervaren nu al de efficiëntie die het centrum biedt voor onze klanten. Deze mijlpaal onderstreept onze inzet om onze klanten beter te bedienen, onze operaties te stroomlijnen en onze positie als toonaangevende leverancier van end-to-end oplossingen in de IT-sector voor Retail Store-oplossingen te versterken.”

Over Toshiba Global Commerce Solutions

Toshiba Global Commerce Solutions stelt de Retailers in staat om te floreren door middel van een dynamisch ecosysteem van slimmere, flexibelere oplossingen en diensten die Retailers in staat stellen veerkrachtig te evolueren met generaties consumenten en zich aan te passen aan marktomstandigheden. Ondersteund door een wereldwijde organisatie van toegewijde medewerkers en partners, krijgen retailers meer zichtbaarheid en controle over hun activiteiten, terwijl ze genieten van de flexibiliteit om Retailervaringen te creëren, op te schalen en te transformeren die anticiperen op en voldoen aan de steeds veranderende behoeften van consumenten. Bezoek commerce.toshiba.com en neem deel aan ons op Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube om meer te weten te komen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Toshiba Global Commerce Solutions

Elizabeth Romero

Director, Corporate Communications

elizabeth.romero@toshibagcs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr