03:37 uur 02-08-2023

Tigo Energy levert Predict+ systeem aan EDF Renewables Israël

Tigo Predict+ technologie voorziet in een leveringssysteem met geavanceerde capaciteiten voor financiële prognoses

RAANANA, Israël–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (Nasdaq: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag aangekondigd dat het de samenwerking van het bedrijf gaat uitbreiden met EDF Renewables Israël, onderdeel van de EDF Group en toonaangevende ontwikkelaar en operator op het gebied van hernieuwbare energie. Het doel is om de prestaties van zonneparken in Israël te maximaliseren door gebruik te maken van de Tigo Predict+ technologie. De Tigo Predict+ technologie maakt deel uit van het Tigo Energy Intelligence (EI) platform en geeft EDF Renewables de mogelijkheid om veel verschillende datasets te integreren en zeer nauwkeurige, aanpasbare voorspellingsmodellen te produceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications
Cait Caviness

tigoenergy@technica.inc

Tigo Israel Media Contact:
Liel Edry (KAMIR)

+972-50-8655-305

liel@kamir-e.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr