19:40 uur 01-08-2023

Bill Andrews van ExaGrid erkend op CRN’s lijst Top 100 Executives van 2023

Voorzitter en CEO van ExaGrid gelauwerd in de categorie Top 25 Innovators

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige gelaagde oplossing voor back-upopslag van de sector, kondigde vandaag aan dat CRN®, een merk van The Channel Company, Bill Andrews, voorzitter en CEO van ExaGrid, heeft opgenomen in haar exclusieve lijst van Top 100 Executives van 2023 als een van de Top 25 Innovators.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230801875922/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Deze jaarlijkse lijst brengt een eerbetoon aan gedreven en hard werkende technologie-executives die het IT-kanaal ondersteunen, laten groeien en herdefiniëren. De executives die aan de lijst worden toegevoegd, hebben hun toewijding voor het kanaal aangetoond en hebben zichzelf bewezen als voorbeeldige leiders via hun innovatieve strategieën en initiatieven toegespitst op het kanaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Natalie Lewis

The Channel Company

nlewis@thechannelcompany.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr