07:19 uur 26-07-2023

Het bedrijf Brilliantcrypto Inc., dat deel uitmaakt van de COLOPL Group, onthult “Brilliantcrypto”, de blockchain game die economische waarde genereert in de Metaverse met edelstenen uit de digitale wereld

~Streven naar duurzaam play-to-earn~

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Brilliantcrypto, Inc. (HQ: Minato City Tokio; CEO: Naruatsu Baba), dat volledig in handen is van COLOPL, Inc. (HQ: Minato City Tokio; CEO: Takashi Miyamoto), kondigde haar nieuwe blockchain game “Brilliantcrypto” aan, die het nieuwe “Proof of Gaming”-concept voorstelt op de internationale Web3-conferentie “WebX” (gehouden op 25/07/2023).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230724795225/nl/

New blockchain game "Brilliantcrypto" (Graphic: Business Wire)

New blockchain game “Brilliantcrypto” (Graphic: Business Wire)

Samenvatting van de game

Brilliantcrypto is een blockchain game waar spelers van over de hele wereld mijnwerkers worden die mijnen ontginnen om er edelstenen en tokens te vinden. De spelers kopen pikhouwelen op de markt in het spel, en gebruiken voorwerpen zoals een “detector” om mijnen te ontginnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpunt voor vragen van de media over dit persbericht

PR-vertegenwoordiger van Brilliantcrypto: Hugo Church, Naoki Nose, Yasuhiro Noguchi

E-mail:press.contact@brilliantcrypto.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr