13:08 uur 21-07-2023

Blockchain game-bedrijf Brilliantcrypto van de COLOPL Group kondigt partnerschap aan met 7 Guild/DAO-organisaties over de hele wereld

〜Brilliantcrypto’s wereldwijde release ondersteunen〜

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Brilliantcrypto, Inc. (HQ: Minato City Tokio, CEO: Naruatsu Baba, hierna aangeduid als “Brilliantcrypto”) sloot een partnerschap met 7 Guild/DAO-organisaties over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230720815293/nl/

Partnership with 7 Guild/DAO Organizations Globally (Graphic: Business Wire)

Partnership with 7 Guild/DAO Organizations Globally (Graphic: Business Wire)

Via deze partnerschappen ontwikkelt Brilliantcrypto, de duurzame play-to-earn game, zich verder op wereldvlak en bereikt zo gebieden waar vele gebruikers van blockchain games verblijven.

● Introducties bij het partnerschap

OLA GG

OlaGG is de grootste Web3 gaming-gemeenschap op de Spaanstalige markt, met meer dan 400.000 leden in Latijns-Amerika en Spanje.

Hun gemeenschap zet zich actief in voor de web3-economie door content te creëren, queesten te starten en deel te nemen aan esportstoernooien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

<Contactpunt voor vragen van de media over deze release>

PR-vertegenwoordiger van Brilliantcrypto: Hugo Church, Naoki Nose, Yasuhiro Noguchi

E-mail: press.contact@brilliantcrypto.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr