13:05 uur 25-07-2023

Blockchain game-bedrijf Brilliantcrypto van de COLOPL Group vormt wereldwijd partnerschap met Paris Saint-Germain F.C. als Premium Partners

Het Blockchain game-bedrijf Brilliantcrypto van de COLOPL Group heeft een contract getekend voor een wereldwijd partnerschap tot juni 2025 met de topklasse voetbalclub Paris Saint-Germain F.C.

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Brilliantcrypto, Inc. (HQ: Minato City Tokyo, CEO: Naruatsu Baba, hierna aangeduid als “Brilliantcrypto”) is een partnerschap aangegaan met de internationale voetbalclub Paris Saint-Germain F.C. als “Official Premium Partner”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230724450024/nl/

Brilliantcrypto has partnered with Paris Saint-Germain F.C. (Graphic: Business Wire)

Brilliantcrypto has partnered with Paris Saint-Germain F.C. (Graphic: Business Wire)

  • Sébastien Wasels, algemeen directeur van Paris Saint-Germain in Azië-Pacific verklaarde:

    “We zijn bijzonder ingenomen met Brilliantcrypto als nieuwe Premium Partner van Paris Saint-Germain. Dit partnerschap vertegenwoordigt de twaalfde overeenkomst die is ondertekend sinds de opening van het kantoor van de Club in Azië-Pacific en onderstreept de sterke positionering van Paris Saint-Germain in de regio”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brilliantcrypto PR-vertegenwoordigers: Hugo Church, Naoki Nose, Yasuhiro Noguchi

E-mail: press.contact@brilliantcrypto.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr