13:17 uur 20-07-2023

COLOPL Group Blockchain Game Company Brilliantcrypto bevestigt partnerschap met Coincheck in aanloop naar IEO

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– Brilliantcrypto, Inc. (hoofdkantoor: Minato City Tokyo, CEO: Naruatsu Baba, voortaan “Brilliantcrypto”) is een samenwerking aangegaan met de aanbieder van handelsdiensten in cryptomunten Coincheck, Inc. (hoofdkantoor: Shibuya City Tokyo, CEO: Satoshi Hasuo, voortaan “Coincheck”) in de aanloop naar een IEO*1(Initiële beursintroductie, hierna “IEO”).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230719356534/nl/

Brilliantcrypto

Brilliantcrypto

Brilliantcrypto werd in november 2022 opgericht als een volledige dochteronderneming van COLOPL, Inc. (CEO: Takashi Miyamoto, hoofdkantoor: Minato City Tokio), om GameFi*2 uit te voeren met behulp van blockchaintechnologie.

Met dit partnerschap, en door de onderling verbonden zaken van Brilliantcrypto’s blockchain game die momenteel in ontwikkeling is en Coincheck’s crypto asset trading service, zullen de twee bedrijven samenwerken in het creëren van een nieuwe game-ervaring en GameFi markt op het wereldtoneel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpunt voor vragen van de media over deze uitgave

PR-vertegenwoordiger Brilliantcrypto: Hugo Church, Naoki Nose, Yasuhiro Noguchi

Mail: press.contact@brilliantcrypto.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr