14:08 uur 24-07-2023

Kenvue dient formulier S-4 registratieverklaring in in verband met de aankondiging van Johnson & Johnson van de ruilaanbieding

SKILLMAN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) (“Kenvue”) kondigde aan dat het van plan is om vandaag een formulier S-4 registratieverklaring in te dienen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”) in verband met het voorgestelde aanbod van Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) om tot 1.533.830.450 aandelen van de gewone Kenvue-aandelen die het bezit, wat 80,1% van de totale uitstaande aandelen van de gewone Kenvue-aandelen vertegenwoordigt, te ruilen tegen uitstaande aandelen van de gewone Johnson & Johnson-aandelen. In het ruilaanbod zullen aandeelhouders van Johnson & Johnson de mogelijkheid hebben om al hun aandelen van Johnson & Johnson te ruilen voor aandelen van Kenvue, afhankelijk van de voorwaarden van het aanbod.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Tina Romani

Kenvue_IR@kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr