17:14 uur 25-01-2024

Kenvue kent kwartaaldividend in contanten toe

SKILLMAN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) (“Kenvue”), ’s werelds grootste bedrijf voor pure-play consumentengezondheid wat omzet betreft, maakte vandaag bekend dat haar Raad van Bestuur een dividend uitkeerbaar in het eerste kwartaal heeft toegekend van $0,20 per aandeel op de gewone aandelen van het bedrijf. Het dividend van het eerste kwartaal is uitkeerbaar op 28 februari 2024 aan de aandeelhouders geregistreerd op het moment van de sluiting van de beurs op 14 februari 2024.

Over Kenvue

Kenvue is ’s werelds grootste bedrijf voor pure-play consumentengezondheid wat omzet betreft. Gestoeld op een erfenis van een eeuw, zijn onze emblematische merken, waaronder Aveeno®, BAND-AID® Brand Adhesive Bandages, Johnson’s®, Listerine®, Neutrogena® en Tylenol®, wetenschappelijk onderbouwd en door gezondheidszorgprofessionals over de hele wereld aanbevolen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Tina Romani

Kenvue_IR@Kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr