18:35 uur 20-07-2023

Kenvue start per kwartaal uitgekeerd dividend

SKILLMAN, N.J.–(BUSINESS WIRE)– Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) (“Kenvue”), ‘s werelds grootste pure-play consumentengezondheidsbedrijf qua omzet, kondigde vandaag aan dat haar Raad van Bestuur een dividend heeft toegekend dat betaalbaar is in het derde kwartaal van 2023 ten belope van $0,20 per aandeel op de gewone aandelen van het bedrijf.

“De beslissing van onze Raad van Bestuur om een dividend toe te kennen, benadrukt nog maar eens het vertrouwen dat we hebben in de kracht van onze portefeuille met iconische merken om op lange termijn winstgevende groei en een duurzame cashflow te genereren,” zegt Thibaut Mongon, CEO en beheerder. “Het dividend is een belangrijk component van onze gedisciplineerde kapitaalallocatiestrategie en ons plan om onderbouwde waardecreatie tot stand te brengen voor al onze aandeelhouders.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Tina Romani

Kenvue_IR@Kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt

media@kenvue.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr