18:35 uur 20-07-2023

Jam City ontketent de superhelden en superschurken van het DC-universum in episch nieuw RPG-puzzelspel, DC Heroes & Villains

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevende wereldwijde entertainmentstudio Jam City kondigt vandaag de wereldwijde lancering aan van DC Heroes & Villains, het eerste RPG-puzzelspel boordevol actie met de meest iconische superhelden en superschurken van het DC-universum verpakt in een originele verhaallijn op legendarische en historische locaties. Vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en Google Play, wordt DC Heroes & Villains namens DC in licentie gegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Deze titel biedt fans een geheel nieuwe gratis game-ervaring waarbij spelers hun ultieme superteam kunnen samenstellen, uitdagende puzzels kunnen oplossen en krachtige groepsvaardigheden kunnen gebruiken om het DC-universum te redden van een galactische dreiging.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230720757282/nl/

DC Heroes & Villains is now available in the App Store and Google Play, featuring over 60 fan-favorite DC characters and an original storyline. Master your team and prepare for battle in this epic match-3 puzzle RPG from Jam City. (Graphic: Business Wire)

DC Heroes & Villains is now available in the App Store and Google Play, featuring over 60 fan-favorite DC characters and an original storyline. Master your team and prepare for battle in this epic match-3 puzzle RPG from Jam City. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media bij Jam City:

Kristina Cole: kristina.cole@jamcity.com
Michelle Curran: michelle.curran@jamcity.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr