18:17 uur 18-07-2023

AgroAmerica presenteert duurzaamheidsverslag 2022: Een toekomst voor de lange termijn

GUATEMALA STAD–(BUSINESS WIRE)– AgroAmerica heeft haar negende duurzaamheidsverslag gepresenteerd. Dit verslag geeft een geactualiseerd overzicht van de prestaties van de bananendivisie van het bedrijf en van de resultaten die in 2022 door middel van de Corporate Sustainability Strategy zijn behaald.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230717249128/nl/

AgroAmerica's sustainability report details the structure, governance, strategy, and management of the company, with a specific focus on the material issues identified. Over the past year, AgroAmerica has worked on environmental, social, and governance topics that are relevant to the business. (Photo: Business Wire)

AgroAmerica’s sustainability report details the structure, governance, strategy, and management of the company, with a specific focus on the material issues identified. Over the past year, AgroAmerica has worked on environmental, social, and governance topics that are relevant to the business. (Photo: Business Wire)

“We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat het jaar 2022 het laatste hoofdstuk van onze huidige strategie markeert, evenals het startpunt van een belangrijke transformatie. In dit proces zal onze sterke basis op het gebied van duurzaamheid de drijvende kracht zijn achter een nieuwe, robuuste geïntegreerde strategie, die ons pad in 2023-2024 zal bepalen. Deze spannende stap zal ons naar voortdurende verbetering en een duurzamere toekomst leiden”, legt Fernando Bolaños, CEO van AgroAmerica, uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Susana Perez

Coördinator communicatie en public relations

sperez@agroamerica.com
(+502) 5554-8774

Check out our twitter: @NewsNovumpr