20:51 uur 11-07-2023

ExaGrid’s tweede kwartaal 2023 Momentum Persbericht

ExaGrid rapporteert sterkste tweede kwartaal ooit

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige oplossing voor gelaagde back-upopslag in de branche, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn sterkste tweede kwartaal in de geschiedenis van het bedrijf heeft gehad, voor het kwartaal dat eindigde op 30 juni 2023.

ExaGrid had een ongekend tweede kwartaal van 2023 en groeide met meer dan 27% in vergelijking met het tweede kwartaal van 2022. ExaGrid blijft groeien met meer dan 20% per jaar. Het bedrijf was Cash, P&L en EBITDA positief voor het 10e opeenvolgende kwartaal. ExaGrid voegde 135 nieuwe klanten toe in het tweede kwartaal 2023, waaronder 50 nieuwe klantendeals van zes en zeven cijfers. De ASP voor nieuwe klanten steeg tot 119.000 dollar in het kwartaal.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr