16:26 uur 11-07-2023

Clinisupplies neemt Great Bear Healthcare over om direct-naar-patiëntdiensten voor chronische zorg in de gemeenschap uit te breiden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Clinisupplies, een toonaangevende fabrikant en leverancier van verbruiksartikelen voor continentiezorg, kondigde vandaag de overname aan van Great Bear Healthcare, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fabrikant en leverancier van continentieproducten voor het beheer van acute en chronische aandoeningen.

Clinisupplies en Great Bear Healthcare zijn beide groeiende organisaties die zich voornamelijk richten op de gezondheidszorgmarkt voor continentieproducten in het Verenigd Koninkrijk. De twee bedrijven bieden verpleegkundige diensten voor continentiezorg ter ondersteuning van de NHS en bieden voor continentiezorgproducten aan patiënten een speciale thuisbezorgservice.

Great Bear Healthcare is de eerste overname sinds Clinisupplies in januari 2023 een portfoliobedrijf van KKR werd en past bij de ambitie om een internationaal platform voor medische hulpmiddelen voor chronische zorg op te bouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

FGS Global

Alastair Elwen / Sophia Johnston

Telefoon: +44 20 7251 3801

E-mail: KKR-Lon@FGSGlobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr