22:39 uur 06-07-2023

SLB krijgt vijfjarig contract voor digitale transformatie van Petrobras

Investeringen in AI en cloud-gebaseerde technologieën versnellen de besluitvorming en leggen de basis voor het bereiken van de doelstellingen voor CO-neutraliteit en netto-nulemissie

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SLB (NYSE: SLB) heeft van Petrobras een vijfjarig contract gekregen voor een bedrijfsbrede inzet van haar Delfi™ digitale platform. De omvang van het contract omvat de digitale transformatie van Petrobras’ exploratie-, ontwikkelings- en productieactiviteiten, waaronder het verplaatsen van ondergrondse workflows naar de cloud zodat de besluitvorming aanzienlijk versneld wordt. De opdracht vertegenwoordigt een van Petrobras’ grootste investeringen in cloud-gebaseerde technologieën en legt de basis voor het behalen van de doelstellingen voor CO-neutraliteit en netto-nulemissie.

“Het gebruik van AI, machine learning en high-performance computing technologie van SLB, stelt Petrobras in staat agressieve efficiëntie- en productieverhogingen in haar E&P-bedrijf door te voeren,” zegt Rakesh Jaggi, president, Digital & Integration, SLB.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Moira Duff

Director of External Communications

Tel: +1 (713) 375-3407

E-mail: media@slb.com

Investors
James R McDonald

SVP of Investor Relations & Industry Affairs

Joy V. Domingo

Director of Investor Relations

Tel: +1 (713) 375-3535

E-mail: investor-relations@slb.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr