18:43 uur 04-07-2023

Benoeming: Gabrielle Petillon wordt nieuwe directeur Legal and Compliance van de Adelaïde Group

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– De verzekeringsgroep van bedrijven waar Verlingue, Génération en Cocoon deel van uitmaken, heeft de benoeming aangekondigd van Gabrielle Petillon tot directeur Legal en Compliance van de Adelaïde Group. In deze functie wordt zij lid van het dagelijks bestuur van Verlingue en Génération en van het directiecomité van Cocoon.

Gabrielle Petillon was sinds 2016 Head of Legal and Compliance binnen de Diot-Siaci Group en zal vanaf 3 juli 2023 verbonden zijn aan de Adelaïde Group. Uitgerust met een uitgebreide kennis van verzekeringen en een zeer goed inzicht in de markt, zal Gabrielle Petillon voornamelijk als taak hebben om de juridische expertise van de Group in Frankrijk en in het buitenland te leiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press
Adelaïde Group: Thomas Barbelet – Thomas.barbelet@verlingue.fr – +33 (0)672754914

Check out our twitter: @NewsNovumpr