16:49 uur 29-06-2023

Exscientia kondigt uitbreiding aan van het leiderschapsteam Technologie

Uitgebreide leiderschapsstructuur zorgt voor wendbare technologieontwikkeling in een groot aantal onderzoeks- en ontwikkelingsfuncties

OXFORD, Engeland–(BUSINESS WIRE)– Exscientia plc (Nasdaq: EXAI) kondigde vandaag aan dat het zijn technologiemanagementstructuur uitbreidt om de toepassing van Exscientia’s innovatieve technologieën te versnellen en zo een instrumentele verandering teweeg te brengen in de manier waarop kandidaat-geneesmiddelen worden ontdekt, ontworpen en ontwikkeld voor patiënten die innovatieve therapieën nodig hebben.

In de afgelopen tien jaar heeft Exscientia’s AI-gebaseerde platform voor het ontwerpen van medicijnen met succes vijf medicijnen gecreëerd die op dit moment in klinisch onderzoek zijn en tientallen medicinaalchemische problemen opgelost waar traditionele methoden hadden gefaald. Daarnaast is het gebruik van de technologie van het bedrijf ver buiten de medicinale chemie gegroeid, inclusief gepersonaliseerde geneeskunde, doelidentificatie en laboratoriumautomatisering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Sara Sherman

investors@exscientia.ai

Media:
Oliver Stohlmann

media@exscientia.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr