22:56 uur 27-06-2023

WIN SOURCE Electronics navigeert met strategisch inzicht en werkt aan de wederopbouw van de toeleveringsketen van halfgeleiders

Door gebruik te maken van geavanceerde digitale systemen en tientallen jaren ervaring speelt WIN SOURCE in op de grote vraag en het lage aanbod in de groeiende halfgeleidermarkt

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– De wereldwijde halfgeleiderindustrie verkeert in een periode van herstel die wordt gekenmerkt door een grote vraag en een laag aanbod, een situatie die naar verwachting niet snel zal verdwijnen. Ondanks de uitdagingen ontstaan er kansen voor groei en innovatie en WIN SOURCE Electronics is klaar om dit complexe landschap met vertrouwen en strategische vooruitziendheid te verkennen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230627481005/nl/

Win Source Continuously Optimizes Intelligent Warehousing And Digital Management System (Photo: Business Wire)

Win Source Continuously Optimizes Intelligent Warehousing And Digital Management System (Photo: Business Wire)

De wereldwijde halfgeleidermarkt heeft een ongekende groei doorgemaakt, met een verkoop die in 2022 een recordhoogte van 574 miljard dollar bereikte, een stijging van 3,3% ten opzichte van 2021. Deze opwaartse trend zette zich voort in 2022, met een wereldwijde verkoop van halfgeleiders van 580,13 miljard dollar. Volgens recente rapporten zal de wereldwijde halfgeleidermarkt, die in 2021 werd geschat op 527,88 miljard dollar, naar verwachting groeien tot maar liefst 1.380,79 miljard dollar in 2029, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 12,2%. Deze groei blijkt verder uit het feit dat de industrie in 2021 een recordaantal van 1,15 miljard chips zal verkopen, waarmee de omzet van 466 miljard dollar in 2020 wordt overtroffen.

De wereldwijde halfgeleiderindustrie zal tegen 2030 naar verwachting een biljoen dollar waard zijn, met een omzetgroei van meer dan 20% tot ongeveer 600 miljard dollar in 2021. Deze cijfers onderstrepen de belangrijke en groeiende markt voor halfgeleiders, met een toenemende vraag in een breed scala aan toepassingen.

Het heropbouwproces van de toeleveringsketen voor halfgeleiders is vol uitdagingen, maar WIN SOURCE bereidt zich zorgvuldig voor op de volatiele markt. WIN SOURCE maakt gebruik van intelligente opslag- en digitale beheersystemen en observeert en registreert voortdurend de veranderingen. Dankzij deze proactieve aanpak kan het team inspelen op voorraadschommelingen en verschillen tussen vraag en aanbod nauwkeurig controleren. De sleutel tot deze strategie ligt in het gestandaardiseerde en transparante supply chain managementsysteem van WIN SOURCE, dat met digitale middelen de efficiëntie van de opslag verbetert en real-time marktgegevens levert. Hierdoor behoudt WIN SOURCE inzicht in de toeleveringsketen van halfgeleiders.

Als antwoord op de uitdagingen van de huidige herstelperiode heeft WIN SOURCE zijn wereldwijde en interne toeleveringsketensystemen volledig geïntegreerd. Het zorgt voor een tijdige terugkoppeling van de door inkoop, opslag, logistiek, verkoop en andere subsystemen gegenereerde gegevens, en elke order kan veilig en efficiënt worden afgehandeld. Als toonaangevende elektronicadistributeur in Azië zet WIN SOURCE zich in voor de duurzame ontwikkeling van de toeleveringsketen van halfgeleiders. Het bedrijf maakt er een gewoonte van om klanten een reeks alternatieve producten uit haar voorraad voor te stellen, zodat klanten meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit hebben bij hun inkopen.

“In het licht van ongekende supply chain-uitdagingen blijft onze toewijding aan onze klanten onverminderd groot. We maken gebruik van onze geavanceerde digitale systemen en tientallen jaren ervaring in de sector om ervoor te zorgen dat we flexibel en efficiënt aan hun behoeften kunnen blijven voldoen”, aldus Ethan Tsai, CEO van WIN SOURCE.

In de loop van tientallen jaren van ontwikkeling heeft WIN SOURCE door de opgebouwde ervaring een solide mechanisme opgebouwd om met risico’s om te gaan. WIN SOURCE ontwikkelt zich voortdurend en houdt vast aan het concept van het oplossen van inkoopproblemen voor klanten. Daarbij richt WIN SOURCE zich op eigen technische innovatie en optimalisatiemanagement achter de schermen. WIN SOURCE houdt gelijke tred met zijn tijd en de veranderingen op de markt en streeft ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de eisen voldoen. Het bedrijf legt zich toe op het delen van risico’s met klanten, wil een betrouwbare partner te zijn en steunt klanten op de markt.

In deze periode van de wederopbouw van de toeleveringsketen van halfgeleiders, kan WIN SOURCE met haar strategische aanpak en toewijding aan klantenservice de uitdagingen het hoofd bieden en de kansen voor de toekomst grijpen.

“De periode van wederopbouw van de toeleveringsketen van halfgeleiders is een test voor veerkracht en aanpassingsvermogen. Bij WIN SOURCE zien we dit als een kans om onze activiteiten verder te versterken en onze relaties met klanten te verdiepen. We overleven deze uitdagende tijden niet alleen; we positioneren ons strategisch voor toekomstige groei,” aldus Tsai.

Ga voor meer informatie en om nu te winkelen naar win-source.net.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: service@win-source.net
Telefoon: +86-755 -83957316

Website: www.win-source.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr