04:12 uur 21-06-2023

WIN SOURCE scoort op PCIM Europe 2023 met een verbintenis voor duurzame ontwikkeling

Vooraanstaande leverancier van elektronische onderdelen bewijst haar strategie voor duurzaamheid en groen ondernemerschap tijdens de beroemde internationale expo en conferentie

SHENZHEN, China–(BUSINESS WIRE)– WIN SOURCE, een vooraanstaande verdeler van elektronische onderdelen, maakte een opmerkelijke verschijning op PCIM Europe 2023, die van 9 tot 11 mei doorging in Nuremberg, in Duitsland. Freda King, vertegenwoordiger van het bedrijf, hield een inzichtelijke uiteenzetting over hun engagement voor duurzame ontwikkeling, die getuigde van hun diepgaande bedrijfsethos en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230619636945/nl/

Leaders are interviewed affectionately (Photo: Business Wire)

Leaders are interviewed affectionately (Photo: Business Wire)

PCIM Europe is een vermaarde professionele expo voor Europese aandrijfelektronica. Als vooraanstaande internationale expo en conferentie in het domein van aandrijfelektronica, intelligente verplaatsing, hernieuwbare energie en energiebeheer, is het consistent op de voorgrond aanwezig van de aandrijfelektronicasector om er de trends in de marktontwikkeling van dichtbij te volgen.

In een interview na de expo lichtte King nader toe hoe WIN SOURCE als onafhankelijke verdeler van elektronische onderdelen in Azië duurzame ontwikkeling ondersteunt. “WIN SOURCE biedt alternatieve oplossingen als een van haar belangrijkste handelsactiviteiten. We voorzien klanten niet alleen van oudere, vaak gebruikte onderdelen, maar ook innovatieve, alternatieve oplossingen en diensten om vandaag en in de toekomst aan hun bedrijfsdoelstellingen te voldoen,” zegt ze.

King legde verder uit dat zowel OEM’s (Original Equipment Manufacturers) als contractfabrikanten van elektronica waardevolle resources kunnen behouden door hun vereisten voor de aanschaf van elektronische onderdelen aan WIN SOURCE uit te besteden. Het bedrijf kan ook bijstaan om overtollige voorraden te verminderen van onderdelen die niet langer nodig zijn. “Alternatieve oplossingen kunnen kruisreferenties vinden die aan de eigenschappen beantwoorden, herontwerp voorkomen en opties uit meerdere bronnen bieden, en in zekere mate energie besparen, wat de strategie en aanpak voor duurzaamheid gehanteerd door WIN SOURCE weerspiegelt,” verklaart King.

WIN SOURCE heeft actief diverse certificaties aangevraagd om haar verbintenis ten behoeve van duurzame ontwikkeling te onderstrepen. Bijvoorbeeld de normenreeks ISO14001, opgesteld door de International Organization for Standardization, voor het milieubeheersysteem. “We hopen aan te tonen dat we een groene onderneming tot stand willen brengen in plaats van subjectief te denken dat gekwalificeerde producten met milieubescherming gelijk staan. Dit geeft niet alleen vertrouwen aan onze klanten, maar bepaalt ook de vereisten die we onszelf opleggen,” voegt King eraan toe.

Het bedrijf steeft er voortdurend naar om klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te bieden. “Als klanten namaakonderdelen of opgelapte onderdelen kopen, zal dit de hele productieketen vertragen. Dit leidt tot verkwisting van grondstoffen, en dat strookt niet met het concept van duurzame ontwikkeling. We houden voet bij stuk dat kwaliteit leven is, en we hopen dat klanten 100% zeker kunnen zijn van producten van WIN SOURCE,” benadrukt King.

WIN SOURCE helpt klanten ook om oudere onderdelen te vinden en biedt alternatieve oplossingen ome productiekosten laag te behouden en tegelijk de oorspronkelijke productieketen in stand te houden. “We geloofden altijd al dat de toeleveringsketen van elektronica niet alleen behoefte heeft aan vooruitgang, maar ook een waardevolle industriële cultuur zou moeten vrijwaren. Dit is een maatschappelijke verantwoordelijkheid waar WIN SOURCE aan gehecht is om de ontwikkeling van de elektronicasector te verbeteren,” besluit King.

Voor meer info over WIN SOURCE en om meteen aankopen te doen, surft u naar win-source.net.

Over WIN SOURCE

WIN SOURCE werd in 1999 opgericht en is een toegewijde partner van de toeleveringsketen gespecialiseerd in het aanbieden van oudere, opgebruikte en moeilijk te vinden elektronische componenten. Toegespitst op efficiënt leveringsbeheer, kostenbesparende aanschaf en snelle ophaling en levering, optimaliseren ze hun voorraad en wereldwijde leveranciersnetwerk om inkoopcycli en -kosten te verminderen. Hun inzet reikt veel verder dan een leverancier te zijn. Ze zijn een betrouwbare partner die vlotte en efficiënte transacties in de toeleveringsketen verzekert. Met meer dan twee decennia ervaring achter de rug, bevoorraadt WIN SOURCE wereldwijd een ruime diversiteit van sectoren, waar het de onderdelen levert op het moment dat ze die nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail: service@win-source.net
Tel.: +86-755 -83957316

Website: www.win-source.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr