21:34 uur 27-06-2023

Lenovo tot “absolute winnaar” in InterDigital FRAND-rechtzaak verklaard

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Lenovo kondigde vandaag aan dat het hooggerechtshof van het Verenigd Koninkrijk Lenovo zonder twijfel heeft uitgeroepen tot absolute winnaar in het lopende proces wegens het geschil met InterDigital met betrekking tot licentietarieven voor 3G-, 4G- en 5G-patenten. Het hof eist dat InterDigital alle gerechtskosten van Lenovo voor deze FRAND-zaak (Fair, Reasonable & Non-discriminatory) betaalt.

Het vonnis van vandaag versterkt Lenovo’s niet-aflatende inzet als bereidwillige licentiehouder en valideert het licentietarief dat Lenovo bepleit in de procesvoering.

John Mulgrew, vicepresident, Deputy General Counsel & Chief Intellectual Property Officer bij Lenovo, verwelkomt deze beslissing als volgt:

“De duidelijke overwinning van Lenovo in deze FRAND-rechtzaak over tariefbepaling is een ruimere mijlpaal en overwinning voor de technologiesector en de klanten die wij dienen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Londen – Charlotte West, cwest@lenovo.com, +44 7825 605720

Zeno Group LenovoWWcorp@zenogroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr