18:58 uur 27-06-2023

Lenovo kondigt ESG-rapport voor FJ 2022/23 aan: 3x meer zonne-energie en meer dan 16 miljoen levens hebben geprofiteerd van filantropie

  • Lenovo heeft zijn investeringen in hernieuwbare energie verhoogd en de opwekking van zonne-energie sinds boekjaar 2018/19 verdrievoudigd.
  • Lenovo’s vroege acceptatie van op wetenschap gebaseerde doelstellingen resulteerde in opname in de eerste groep van bedrijven waarvan zowel de doelstellingen voor de korte termijn voor 2030 als de netto-nuldoelstellingen voor 2050 werden gevalideerd door het Science Based Targets-initiatief.
  • Lenovo’s wereldwijde filantropie-inspanningen zijn dit jaar weer gegroeid, resulterend in meer dan US $ 30 miljoen aan liefdadigheidsimpact voor gemeenschappen over de hele wereld (investeringen van fondsen, producten en schatting van vrijwilligerstijd) en met impact op meer dan 16 miljoen levens.
  • De wereldwijde toeleveringsketen van Lenovo is dit jaar gestegen en bereikte #8 in de Top 25 wereldwijde toeleveringsketens van Gartner.

RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C.–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) zijn 17e jaarlijkse Environmental, Social and Governance (ESG)-rapport gepubliceerd, waarmee het zijn toewijding aantoont om een verantwoordelijke onderneming over de hele wereld te zijn met een focus op het bouwen van een duurzame planeet, inclusie te bevorderen en de digitale kloof te dichten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Monica Hauser – mhauser@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr