18:04 uur 22-06-2023

Tigo Energy verwelkomt GoodWe Technologies als nieuwste Rapid Shutdown-licentiehouder

De licentieovereenkomst stelt GoodWe in staat om producten in te zetten die intellectueel eigendom van Tigo Rapid Shutdown bevatten om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften.

CAMPBELL, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tigo Energy, Inc. (Nasdaq: TYGO), een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen voor zonne-energie en energieopslag, heeft vandaag aangekondigd dat GoodWe Technologies Co., Ltd., een fabrikant van zonne-omvormers en leverancier van slimme energieoplossingen, een licentie heeft verleend aan Tigo Module-Level Rapid Shutdown Technology. Uit hoofde van de overeenkomst zullen GoodWe-producten die voldoen aan en gekwalificeerd zijn voor certificering onder de SunSpec Rapid Shutdown-specificatie geen inbreuk maken op claims van door Tigo gelicentieerde patenten. Tigo Rapid Shutdown Technology zal worden ingezet in het GoodWe Rapid Shutdown Device.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor mediarelaties:
Technica Communications

Cait Caviness

tigoenergy@technica.inc

Contactpersonen voor beleggersrelaties:
Gateway Group

Matt Glover of Tom Colton

(949) 574-3860

TYGO@gateway-grp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr