14:38 uur 22-06-2023

Ripple verkrijgt principegoedkeuring van de regulerende instanties in Singapore

SINGAPORE en SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Ripple, leider op het gebied van blockchain- en crypto-oplossingen voor bedrijven, heeft vandaag bekendgemaakt dat haar Singaporese dochteronderneming Ripple Markets APAC Pte Ltd principegoedkeuring heeft verkregen voor de aanvraag van een Major Payments Institution License van de Monetary Authority of Singapore (MAS). Met deze vergunning kan Ripple gereguleerde producten en diensten voor digitale betalingstokens aanbieden in de stadstaat en het gebruik van haar ODL-service (On-Demand Liquidity) met cryptofunctionalteit door haar klanten verder opschalen.

Ripple beleefde in 2022 een ongekende groei van haar zakelijke ODL-activiteiten wereldwijd. Het grootste deel van deze groei werd gegenereerd door de activiteiten in Singapore. In 2022 verliep meer dan de helft van de ODL-transacties wereldwijd via Singapore, waar het hoofdkantoor van het bedrijf voor Azië en Oceanië is gevestigd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sheryl Tham

press@ripple.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr