08:48 uur 22-06-2023

Alentis Therapeutics stelt prof. David Jayne en prof. Josep Tabernero aan als leden van haar wetenschappelijke adviesraad

BASEL, Zwitzerland–(BUSINESS WIRE)– Alentis Therapeutics (“Alentis”), het biotechnologiebedrijf dat werkt met klinische proeven en behandelingen voor Claudin-1 positieve (CLDN1+) tumoren en orgaanfibrose ontwikkelt, kondigde vandaag de benoeming aan van professor David Jayne, professor klinische autoimmuniteit aan de universiteit van Cambridge, en professor Josep Tabernero, hoofd medische oncologie aan het unversitair ziekenhuis Vall d’Hebron, als leden van haar wetenschappelijke adviesraad.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230621032505/nl/

Dr David Jayne (left) and Dr Josep Tabernero (right) (Photo: Business Wire)

Dr David Jayne (left) and Dr Josep Tabernero (right) (Photo: Business Wire)

“We zijn bijzonder tevreden dat we David en Josep mogen verwelkomen bij onze nieuw opgerichte wetenschappelijke adviesraad,” zegt Dr. Luigi Manenti, Chief Medical Officer bij Alentis. “Zij brengen ons geweldig veel ervaring en expertise op gebied van nefrologie en oncologie, die van cruciaal belang zal zijn wanneer we onze klinische weg van nieuwe behandelingsmethoden voor orgaanfibrose verderzetten, met inbegrip van ANCA-vasculitis, en voor CLDN1+ tumoren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer info wendt u zich tot:

Alentis Therapeutics

Sariette Witte

sariette.witte@alentis.ch
+41 78 245 7310

O Public Relations GmbH

O’Patrick Wilson

o@os-pr.com
+41 78 888 4332

Check out our twitter: @NewsNovumpr