10:10 uur 21-06-2023

Visa benoemt Chris Suh tot nieuwe Chief Financial Officer

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Visa (NYSE: V) kondigde vandaag de benoeming aan van Chris Suh als Chief Financial Officer (CFO). Suh is de opvolger van Vasant Prabhu, jarenlang CFO van Visa, en zal van 10 juli tot 1 augustus de functie van CFO Designate vervullen. Zoals eerder aangekondigd zal Prabhu, na bij een soepele overgang te helpen, het bedrijf op 30 september 2023 verlaten. Vervolgens zal Chris de volledige verantwoordelijkheid voor deze functie op zich nemen.

Suh komt bij Visa van Electronic Arts (EA), waar hij de functie van Chief Financial Officer bekleedde. Hij zal rapporteren aan Ryan McInerney, Chief Executive Officer van Visa, en deel uitmaken van het wereldwijde managementteam van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations: Constantine Panagiotatos, +1 650-432-2990, Press@visa.com
Investor Relations: Jennifer Como, +1 650-432-7644, InvestorRelations@visa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr