17:40 uur 21-06-2023

Lenovo verzendt één miljoen eenheden vanuit de eerste eigen Europese productiefaciliteit in Hongarije

BUDAPEST, Hongarije–(BUSINESS WIRE)– Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) bereikte een mijlpaal met een productie en verzending van één miljoen werkstations en servers vanuit de eerste, speciaal hiertoe gebouwde eigen productiefaciliteit in Europa, net iets meer dan één jaar nadat het in Boedapest, in Hongarije, de deuren opende.

Na een bouw van 10 maanden tijdens de pandemie, opende de faciliteit in juni 2022 om klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) te steunen bij hun vereisten voor serverinfrastructuur, opslagsystemen en kwalitatieve pc-werkstations. In juni 2023 heeft de faciliteit ondertussen oplossingen geleverd aan meer dan 1.000 klanten in 69 landen, en zag de omvang en de snelheid van haar transacties het voorbije jaar in een stroomversnelling komen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ella Hulbert – ehulbert@lenovo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr