20:05 uur 21-06-2023

Jonge vernieuwers uit 78 landen ontwikkelen nieuwe oplossingen voor wereldwijde wateruitdagingen

  • Meer dan 1.000 studenten doen mee aan de Xylem Global Student Innovation Challenge
  • Hoofdprijswinnaars komen uit Portugal, India, Hongkong en Pakistan

WASHINGTON–(BUSINESS WIRE)– Studenten uit 78 landen hebben nieuwe ideeën voorgesteld om de toenemende wateruitdagingen in de wereld aan te pakken met inzendingen voor de Global Student Innovation Challenge van 2023, georganiseerd door watertechnologieleider Xylem (NYSE: XYL). Meer dan 1.000 studenten creëerden nieuwe oplossingen voor een reeks prangende waterproblemen, waaronder de productie van groene waterstof en het verminderen van plasticvervuiling.

De uitdaging, nu in zijn derde jaar, nodigt de volgende generatie waterinnovators uit om kritieke waterproblemen op te lossen en stelt hen in staat om toonaangevende bijdragers te worden aan ernstige milieu-uitdagingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Houston Spencer

+1 (914) 240-3046

Houston.Spencer@xylem.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr