19:36 uur 20-06-2023

ExaGrid brengt versie 6.3 uit

Laatste update breidt uitgebreide beveiligingsfuncties verder uit

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige oplossing voor gelaagde back-upopslag in de branche, kondigde vandaag de release aan van softwareversie 6.3, die vanaf juni 2023 wordt geleverd.

Met elke software-update in versie 6 voegt ExaGrid extra beveiligingslagen toe aan de gelaagde back-upopslag, die zich al beschermt tegen externe bedreigingen door gebruik te maken van een opslaglaag die niet op het netwerk is gericht (gelaagde luchtspleet) met vertraagde verwijderingen en onveranderlijke gegevensobjecten waar back-upgegevens worden opgeslagen voor bewaring op de langere termijn die niet toegankelijk is voor bedreigingsactoren en niet kan worden gewijzigd door kwaadwillige aanvallen.

In versie 6.3 versterkt ExaGrid de beveiliging tegen interne bedreigingen zoals malafide beheerders, met een grotere nadruk en meer controle en zichtbaarheid via de bestaande RBAC-functionaliteit (role-based access control), die bestaat uit Backup Operator(s), die beperkingen hebben zoals het verwijderen van shares; de Admin(s), die elke administratieve bewerking mogen uitvoeren; en Security Officer(s), die niet de dagelijkse bewerkingen kunnen uitvoeren, maar de enige gebruikers zijn die wijzigingen kunnen goedkeuren die van invloed zijn op bewaarde back-ups.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr