15:00 uur 19-06-2023

Innovaderm stelt Cedric Burg aan als nieuwe Chief Operating Officer

MONTREAL–(BUSINESS WIRE)– Innovaderm verwelkomt Cedric Burg als nieuwe Chief Operating Officer. De nieuwe rol van Mr. Burg omvat het beheer van Innovaderm’s globale activiteiten in Canada, via een nauwe samenwerking tussen de afdelingsverantwoordelijken, terwijl hij ook het merendeel van Innovaderm’s activiteiten opvolgt.

Cedric heeft in totaal 20 jaar ervaring in diverse posities op gebied van klinische ontwikkeling, van consultant tot senior vicevoorzitter in farmaceutische sectoren en CRO-bedrijven. Zijn fundamentele capaciteiten zijn geworteld in klinische activiteiten en projectbeheer, en reiken tot aanverwante gebieden zoals databeheer, regelgevende aangelegenheden en medische verslaglegging, zowel in Noord-Amerika als in Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mikael Leclaire

Marketingcoördinator

busdev@innovaderm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr