00:50 uur 15-06-2023

Verbonden gegevens en technologische verfijning zijn de sleutel tot het aanpakken van uitdagende industriële omgevingen, volgens de nieuwste Outlook

Bijna driekwart van de respondenten heeft te maken met kosteninflatie en verstoring van de toeleveringsketen, maar de industrie moet zich blijven concentreren op het inzetten van technologieën die voorspelbare projectresultaten genereren om groei op de lange termijn te ondersteunen.

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– InEight Inc., een wereldleider op het gebied van projectbeheersoftware voor bouwkapitaal, lanceert vandaag zijn derde jaarlijkse Global Capital Projects Outlook. De Outlook haalt inzichten uit onderzoek dat is uitgevoerd met 300 van ‘s werelds grootste kapitaalprojecteigenaren en aannemersbouwprofessionals in Noord-Amerika, Europa en APAC.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230612496754/nl/

InEight Global Capital Projects Outlook Report Cover (Graphic: Business Wire)

InEight Global Capital Projects Outlook Report Cover (Graphic: Business Wire)

Bijna driekwart van de respondenten (74%) rapporteert verstoring als gevolg van kosteninflatie, terwijl 70% vertragingen en verstoringen in de toeleveringsketen noemt volgens de Outlook van dit jaar, met gevolgen voor de scope, kosten, planning, samenwerking en vakmanschap.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media bij InEight:

Linda Coy, Marketing Director, InEight

pr@ineight.com

Emily Sakamoto, Account Manager, Aspectus Group

emily.sakamoto@aspectusgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr