21:20 uur 26-04-2023

Innovaties van InEight maken ongeëvenaard zicht op de bouw mogelijk

Met de nieuwste software-updates kunnen gebruikers projectgegevens van wijzigingsbeheer koppelen aan financiële prognoses, live toezicht op kosten en risico’s mogelijk maken met digitale dashboards, en de basis leggen voor AI-gestuurde ‘voorspellende’ projecten.

SCOTTSDALE, Ariz.–(BUSINESS WIRE)– InEight Inc., een wereldwijde leider in software voor het beheer van bouwprojecten, heeft nieuwe innovaties die de strategie om 16 essentiële bedrijfsprocessen voor projectbeheer te verbinden op één geïntegreerd platform, verder realiseren. De nieuwe mogelijkheden bieden zichtbaarheid in alle bouwprojectfasen met live, “self-service” dashboards over omvang, kosten en planning, die de gegevensbasis bieden voor AI om te leren van eerdere projecten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230424005997/nl/

InEight Innovations Bigger Picture (Photo: Business Wire)

InEight Innovations Bigger Picture (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@ineight.com /

emily.sakamoto@aspectusgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr