14:29 uur 15-06-2023

Datalec Precision Installations breidt uit naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)

Vraag vanuit datacenters in VAE zal sterk stijgen: design, materiaal, bouw en beheerde services van Datalec maken regionale groei mogelijk

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Datalec Precision Installations (DPI), een provider van design, materiaal, bouw en beheerde services van wereldklasse voor datacenters om vlekkeloze, geïntegreerde en uniforme end-to-end oplossingen aan datacenteroperators aan te bieden, kondigt aan dat het een filiaal in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) integreert als onderdeel van haar voortdurende internationale uitbreiding. Datalec heeft haar hoofdzetel in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd filialen in 15 andere landen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230615768604/nl/

Steve Hewson, Operations Director EMEA; Sean Christie, UAE Projects Director; and Oliver Barton, Project Supervisor in United Arab Emirates (UAE). (Photo: Business Wire)

Steve Hewson, Operations Director EMEA; Sean Christie, UAE Projects Director; and Oliver Barton, Project Supervisor in United Arab Emirates (UAE). (Photo: Business Wire)

Sean Christie, Projects Director voor Datalec in het Midden-Oosten, verklaart: “Dankzij aanzienlijke investeringen in digitale infrastructuur die op stapel staan, vormt de regio voor Datalec een geweldige kans om zich te ontwikkelen. De integratie van de VAE markeert de eerste stap in een ruimer Datalec GCC-leveringsmodel voor onze klanten en ik ben enthousiast dat ik aan het hoofd van deze nieuwe venture sta.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ilissa Miller

iMiller Public Relations

E-mail: datalec@imillerpr.com
Tel: 1.914.315.6424

Check out our twitter: @NewsNovumpr